antislip vloeren

3 voordelen van een goede antislip vloeren

Total
0
Shares

Steeds meer bedrijven kiezen voor een antislip vloer. Het is zelfs mogelijk om een epoxy vloercoating antislip te laten maken. Dit wordt gedaan door in de toplaag kwartszand te strooien. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een antislip vloer? In dit artikel vertellen wij wat de 3 grootste voordelen zijn van een goede antislipvloer.

Safety first

Een antislip vloer is beschikbaar voor allerlei verschillende ruimtes. Ruimtes waar de kans is dat er vocht op de vloer beland zijn uitermate geschikt voor een antislip vloer. De vloer zorgt er namelijk voor dat er minder kans is dat je uitglijdt. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om de entree van hun gebouw te voorzien van een antislip vloer. Klanten en werknemers nemen vaak vocht mee onder hun schoenen. Dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Met een antislip vloer voorkom je dit. Ook in winkels kan een antislip vloer een uitkomst bieden!

Het ziet er netjes uit!

Een antislip vloer is niet alleen heel veilig, het ziet er ook nog eens mooi uit. Als je kiest voor een gietvloer als basis dan zijn er verschillende toplagen waarmee je deze kan afwerken. De antislipvloer is een van die toplagen. Deze toplaag zorgt ervoor dat je gietvloer er glad uitziet, maar toch ten allen tijde veilig blijft. Doordat er gebruikgemaakt wordt van deze techniek is de vloer volledig naadloos! De vloer is dus door de naadloze afwerking ook geschikt voor in de horeca, bedrijfskeukens, en ziekenhuizen.

Kies zelf een prachtig ontwerp

Wanneer je er voor kiest om een gietvloer als basis vloer kan je zelf kiezen uit veel verschillende kleuren. Hierdoor kan je de vloer aanpassen aan de ruimte waar de vloer komt te liggen. Er zijn een tal van opties als je kiest voor een antislip vloer. Zo kan de vloer, naast veilig, ook nog decoratief zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog