3x de populairste kranen voor de badkamer: een overzicht

Total
0
Shares

Functioneel en met een mooi design: de keuze voor de badkamerkraan moet goed zijn. Benieuwd naar de populaire kranen bij onze klanten? We zetten ze graag voor u op een rij. Zowel voor de douche, het bad als voor de wastafel.

Tip: stem de verschillende kranen in de badkamer op elkaar af. Op die manier kiest u voor de beste kwaliteit, gecombineerd met een rustig ontwerp voor fijn gebruik van de ruimte.

U heeft binnen de badkamerkranen de keuze uit bijvoorbeeld zwart, goud RVS en chroom van Mood60 serie, net als mat zwart en andere varianten. Bekijk de mooie designs die er beschikbaar zijn en let daarnaast op de praktische elementen. We selecteren de meest populaire kranen voor de badkamer, zowel op basis van hun ontwerp als het gebruik in de dagelijkse praktijk.

Douchekraan met thermostaat

Allereerst de douchekraan: de populairste modellen hebben een thermostaat. Dat betekent dat u aan de ene kant de hoeveelheid water kunt regelen. Aan de andere kant kiest u de temperatuur. Het grote voordeel daarvan? U hoeft niet meer aan een koude en een warme kraan te draaien. In plaats daarvan kiest u met één kraan de gewenste temperatuur voorbeeld Como douchekraan Mood60

Tip: als u de temperatuur in dezelfde stand laat staan kunt u daar de volgende keer onder de douche meteen weer gebruik van maken.

Badkraan voor vrijstaand bad

Uiteraard zijn ook de badkranen beschikbaar met thermostaat. Heeft u een vrijstaand bad? Kies dan bij voorkeur voor een vrijstaande kraan. Het zijn deze badkranen die zeer populair zijn. Vanwege de praktische toepassing daarvan, maar ook vanwege het stijlvolle design waar u voor kiest. Het zijn grote kranen, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat er een statig element in de badkamer verschijnt.

Tip: zorg ervoor dat de badkraan voldoende ruimte heeft. Op die manier komt deze goed tot z’n recht.

Wastafelkraan: inbouw of opbouw

En tenslotte de wastafelkraan, want die mag natuurlijk ook niet ontbreken. De populairste modellen zijn zowel inbouw als opbouw. Opbouw indien u een wasbak heeft liggen, bovenop een meubel voor aan de wand of op de grond. En inbouw als u gebruik maakt van een waskom. Op die manier zorgt u voor een mooi en stijlvol geheel, waarbij het water rechtstreeks uit de muur stroomt.

Tip: zorg er altijd voor dat de uitloop van de wastafelkraan lang genoeg is, om boven het midden van de wasbak of waskom uit te komen.

U heeft online de keuze uit een groot aantal verschillende kranen. Mooi van kwaliteit en populair bij onze klanten. Kies op die manier voor de kranen voor de douche, het bad en de wastafel die u heeft staan. En vragen? Onze specialisten vertellen u daar graag meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog