Allesoverled: Het nieuwe verlichtingsplatform

Total
0
Shares

Allesoverled is een nieuw en onafhankelijk verlichtingsplatform met informatie, inspiratie en advies voor iedereen die geïnteresseerd is in ledverlichting. Of je nu een professional bent in de verlichtingsindustrie of gewoon op zoek bent naar ledverlichting voor in je huis of tuin, Allesoverled kan helpen bij het maken de juiste verlichtings-keuzes.

Informatieve artikelen

Ben jij op zoek naar antwoorden op het gebied van ledverlichting en de technologie erachter? En ben je niet heel technisch aangelegd, maar wil je wel in Jip-en-janneketaal lezen over hoe verlichting werkt, welke keuzes je moet maken, of welke verlichting je moet kopen? Allesoverled biedt wekelijks nieuwe blogs over led-technologieën, interessante onderwerpen, nieuwe producten en trends op het gebied van ledverlichting.

Sterke onderwerpen

De makers achter het platform hebben jarenlange ervaring in de verlichtingsindustrie en hebben gemerkt dat informatie over verlichting vaak niet eenvoudig te vinden was. Daarom zijn ze een platform gestart waarbij informatie voor iedereen te begrijpen is. Hoe sluit je bijvoorbeeld een dimmer aan? Kan je zomaar elk soort dimmer gebruiken bij een ledlamp? Of welke keuzes moet je maken als je led-strips wilt toepassen op een professionele manier? Of welke spots kun je het beste toepassen in een keuken? Het verlichtingsplatform geeft je antwoorden die voor iedereen te begrijpen zijn.

Het verlichtingsplatform inspireert daarnaast d.m.v. product- en toepassingsbeelden. Dit kan je helpen om nieuwe ideeën op te doen voor je eigen verlichting. Ook zijn ze actief op social media. Ze plaatsen wekelijks nieuwe posts op Instagram. Daarnaast zijn er op Pinterest inspiratiebeelden en infographics over montage van verschillende led-lampen en -elementen te vinden.

Onafhankelijk

Ten slotte, het verlichtingsplatform is onafhankelijk en adviseert producten van willekeurige webshops. Heb je vragen over de geadviseerde producten of over de informatieblogs? Stel ze gerust via de website of de social media kanalen van Allesoverled.

Benieuwd geworden? Je vind het platform op www.allesoverled.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog