Dit zijn de verschillen tussen dartborden

Dit zijn de verschillen tussen dartborden

Total
0
Shares

In de wereld van darten is het voor veel mensen belangrijk om een fantastisch goed dartbord te hebben. Deze kun je zowel in speelgoedwinkels als online in bijvoorbeeld de Dartwinkel Mcdartshop.nl kopen. Maar wat zijn nu precies te verschillend tussen de borden.

Goedkope versus dure borden

In elk segment van producten vind je de duurdere varianten en de goedkope varianten van het product. Je kunt je afvragen wat bij een dartbord nu echt verschil maakt als je een duurder bord koopt ten opzichte van een goedkoop bord. Nu zie je bij de dartborden wel degelijk een verschil. Misschien niet op het eerste oog maar het grootste verschil tussen de duurdere borden en de goedkopere is het feit dat de bedrading tussen de score vlakken en daarmee ook de becijfering van het bord vaak netjes zijn afgewerkt en de bedrading ook minder zichtbaar is.

Bescherming tegen een verkeerde worp

Vooral voor de beginnende darter kan het fijn zijn als er om Dartborden een rand zit waardoor jouw verkeerd geworpen pijl niet meteen in de muur maar netjes in deze rand. Dit kan dus ook voor jouw zekerheid in het spel erg prettig zijn. Niet alleen is deze rand bedoeld op jouw muur te beschermen, ook is deze voor het beschermen van jouw pijlen tegen de afketsing van een stenen muur. Hierdoor blijven vooral de punten van jouw pijlen netjes en goed bruikbaar.

Speciaal leuke borden voor gelegenheden

Bij speciale gelegenheden, of gewoon als je dit leuk vind, zijn er genoeg borden die speciale lichtjes of dergelijke hebben. Er zijn dartborden waar er naast de rand van dubbels een strip met lichtjes is bevestigd waar gezellige neonlichtjes uitkomen.

Uiteraard zijn er ook borden die jouw score automatisch optellen en opslaan. Zo hoef jij niet handmatig de score bij te houden en voorkom je dat jij of je vrienden vals kunnen spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog