Dit zijn dé woontrends van 2023

Dit zijn dé woontrends van 2023

Total
0
Shares

Volgens verschillende bedrijven en zaken, zoals bij woonwinkel nijverdal, hebben zij laten weten dat er gloednieuwe woontrends zullen komen in 2023. Niet alleen nieuwe dingen, want sommige dingen zullen vast en zeker ook nog wel vaker voorkomen van afgelopen jaren! Trends duiden vaak op een gestage verschuiving naar een nieuwe manier van leven. Dat gezegd hebbende, de interieur trends van 2023, hoe praktisch ze ook zijn, zullen zelfs de meest geharde estheten tevreden stellen. Flux en verandering zijn constanten in het leven. Als zodanig kunnen we elke dag uitkijken naar wat er nieuw en opwindend is. En in 2023 zullen we ongetwijfeld interieurtrends zien die opwinden met het onbekende!

Hoe gaan woningen eruit zien in 2023?

Van kleuren tot texturen, accessoires tot bouwmaterialen, er zijn allemaal de grootste en slimste ideeën voor 2023. De interieurtrends voor 2023 zijn enorm en gevarieerd. Er zijn enkele nieuwe kleuren, nieuwe texturen en nieuwe materialen, maar het belangrijkste is dat er nieuwe stemmingen zijn. De meeste stemmingen hebben de neiging om te draaien rond een spa-achtig gevoel van sereniteit, of een leuke en gedessineerde decoratieve boost van vreugde. We gaan dus een jaar in met veel rust in huis, modern, strak en minimalistisch. Kleuren die lijken op warme zonsondergangen en meubels die strak maar comfortabel zijn, lijken de nieuwste trends voor het komende jaar. De felle kleuren komen ook mee vanuit 2022, maar wel minder.

Het is en blijft jouw keuze

Ook al bieden vele bedrijven en websites, zoals bij https://www.wessels-wonen.nl/, aan dat er nieuwe dingen gaan komen voor 2023, is en blijft jouw woning en hoe het eruit ziet jouw eigen keuze. Natuurlijk zijn er veel mensen die meegaan met al de nieuwste woontrends, en dat is erg begrijpelijk, maar wel op hun eigen manier. Je moet dingen kiezen die bij jouw persoonlijkheid past, en bij wat je leuk vind in huis! Gewoon omdat een influencer ineens een felle groene muur heeft omdat het hip is, betekent het niet dat jij dat ook moet doen als jij dat maar niks vind. Er zijn eindeloos veel keuzes voor wat je kan doen met je woning, als jij er maar van kan genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog