Een ruimtebesparend bed voor de kinderkamer

Een ruimtebesparend bed voor de kinderkamer

Total
0
Shares

Kinderen hebben vaak veel ruimte nodig op hun slaapkamer, zij spelen veel en halen het liefste elke dag ook alles weer uit te kast om er vervolgens even mee te spelen en door te gaan met het volgende. Wanneer de kinderkamer niet al te groot is kan een ruimtebesparend bed een ideale uitkomst bieden. U zult al snel uitkomen bij de zogenaamde onderschuifbedden, deze zijn er in verschillende soorten waarbij er twee grote categorieën onderscheid kunnen worden. De bedden met enkel een extra matras en de bedden met extra toegevoegde lades. Ook zijn er onderschuifbedden voor kinderen, deze zijn vaak te verkrijgen in een leuk thema.

Meer ruimte om te spelen

Onderschuifbedden voor kinderen hebben als grote voordeel dat zij, wanneer ingeschoven, enkel de ruimte nodig hebben van een eenpersoonsbed. Uw kind kan de hele dag spelen en gebruik maken van extra ruimte in zijn of haar kinderkamer. Wanneer uw kind toch liever in een groter bed slaapt zijn onderschuifbedden ideaal. U verliest gedurende de dag geen ruimte in de kinderkamer, wanneer het bedtijd is schuift u gemakkelijk het bed uit elkaar en transformeert u het bed in een twijfelaar of zelfs tweepersoonsbed. Dit is ook een ideale uitkomst wanneer er geregeld een logeetje bij u in huis verblijft. Een extra slaapplek is zo snel geregeld.

Een bed en opslag in elkaar

Er zijn zoals gezegd ook onderschuifbedden te verkrijgen met extra lades. Deze zijn ideaal wanneer u niet veel plek heeft om nog een extra kast op de kamer te plaatsen. Zeker kinderen hebben veel speelgoed en vaak veel te weinig plek om al dit speelgoed te laten. Onderschuifbedden voor kinderen die extra lades hebben zijn daarom ideaal wanneer uw kind graag veel speelt. Het enige dat hij of zij hoeft te doen is de lades open te trekken, het speelgoed er in te stoppen en naar bed te gaan. De volgende dag kunnen de lades weer opengetrokken worden en kan er weer volop gespeeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog