Floating Amsterdam Festival must-haves!

Floating Amsterdam – Festival must-haves!

Total
0
Shares

Net zoals jij hebben velen het ook altijd naar hun zin tijdens het prachtige Amsterdam Light Festival. Velen hebben dit festival tot een jaarlijkse gewoonte gemaakt. Of het nou maar een wandeling is of een boottocht. Dit spektakel willen ze, zolang het mogelijk is, blijven meemaken. Jij toch ook?

Misschien ben je het ook eens met de andere floating-amsterdam.nl klanten wanneer ze zeggen dat inpakken voor de rondvaart een minder leuke taak is. “Wat mee te nemen” is trouwens ook een wereldwijd dilemma onder festivalgenieters. Wanneer je dus besluit deze voorstelling te combineren met een rondvaart en een lijstje nodig hebt met de essentiële festivalbenodigdheden, dan is dit artikel voor jou geschreven! Lees verder over de dingen die de meesten tijdens deze rondvaart inpakken oftewel de Amsterdam Light Festival rondvaart must-haves.

Must-haves: De Amsterdam Light Festival editie

De basisbenodigdheden

Allereerst heb je je favoriete crossbody tas of een heuptasje nodig die de juiste grootte heeft om al je spulletjes in te doen. Niet te groot, maar ook niet te klein. Het is de perfecte maat om alles te dragen die je nodig hebt tijdens de rondvaart en vergeet vooral de zakken aan de binnenkant – die helpen om alles georganiseerd te houden – niet!

Er is dus plaats voor je telefoon, ID, je creditcards en geld voor die heerlijke drankjes op het rondvaart menu van Floating Amsterdam. De juiste tas voor elk festival.

Vergeet naast je identificatiebewijs en contant geld, niet je tickets mee te nemen voor de rondvaart en het Amsterdam Light Festival. Want dat zinkende gevoel van angst dat je krijgt wanneer de bewaker zegt: “Geen ticket, geen toegang” wil je zeker vermijden. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een ander bewijs hebt zoals een e-ticket, maar het is toch altijd raadzaam om een gedrukte versie bij de hand te hebben. Volgens Floating Amsterdam is het gunstig dat je je hard-copy tickets bij je hebt, want andere omstandigheden zoals een zwakke telefoonbatterij of het per ongeluk verwijderen van de e-mail zijn zeker ook punten waar je rekening mee wilt houden.

Extraatjes

Onder extraatjes kunnen heel wat dingen vallen. Denk hierbij aan een extra trui of bloesje, paracetamol (voor noodgevallen), oogdruppels die geweldig zijn voor droge ogen, lipbalsem voor de veel voorkomende brandende lippen tijdens de kou, kleine items zoals handcrème, tissues en andere belangrijke dingen om je fris te voelen tijdens de show. Bij de rondvaart is het waarschijnlijk zo dat je je bestelling of reservering al hebt geplaatst voor eten en drank, maar toch is het goed om ook wat extraatjes mee te nemen. Ten eerste zijn een paar flessen water een must! Daarnaast wat extra snacks en lekkernijen zoals beschuitjes, nootjes, kleine chocolaatjes voor de zoetekauw en kaasbijtjes. Liever te veel dan te min, toch?

Aangezien het Amsterdam Light Festival meer bekend staat als een avondshow, wil je je jacket en een portable oplader (want een stervende telefoon wil je zeker niet hebben wanneer bezig bent foto’s te maken van de geweldige kunstwerken) niet vergeten. Een aparte camera bij de hand hebben om foto’s te blijven maken is zeker ook niet uit den boze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog