Het coronavirus heeft ons leven veranderd

Het coronavirus heeft ons leven veranderd

Total
0
Shares

Door de covid-19, oftewel de coronavirusepidemie, hebben we veel veranderingen moeten doormaken. Niets in ons leven gebeurt zoals vroeger.

Het coronavirus heeft ons leven veranderd


Door de covid-19, oftewel de coronavirusepidemie, hebben we veel veranderingen moeten doormaken. Niets in ons leven gebeurt zoals vroeger. Angst, zorgen, frustratie kenmerken de stemming van mensen. Ook de werkwijze is veranderd, waarbij werken in het Home Office-systeem steeds gebruikelijker wordt.
Gelukkig zorgen technologische ontwikkelingen ervoor dat we ons huis niet hoeven te verlaten, zelfs als we niet willen winkelen of plezier hebben, tenzij het absoluut noodzakelijk is. Statistieken hebben duidelijk aangetoond dat mensen die door het coronavirus tussen de vier muren zijn gedwongen veel meer gebruik maken van internet en slimme apparaten. Ook online streamingdiensten zijn populair geworden waar je verschillende films en series kunt kijken en natuurlijk is ook het aantal muziekdownloads toegenomen.

Om het geluid van films of muziek ideaal en een echte ervaring te laten zijn, is het belangrijk om de muren, het plafond en de ramen te behandelen met akoestische elementen-Wandpaneel, omdat de grote kale oppervlakken de geluiden en de muziek of film in de galmende kamers weerkaatsen. het zal klinken zoals we het willen. Met geluidsabsorberende en diffuserende akoestische panelen kun je een onberispelijk geluid en akoestiek creëren die een echte bioscoop- of concertervaring kunnen bieden. Als we het huis niet uit kunnen en op de gebruikelijke manier winkelen, ofwel omdat we zo min mogelijk mensen willen blijven, ofwel omdat we door het virus in quarantaine moeten. Er is nog steeds een oplossing, want er zijn nu veel mensen die profiteren van online winkelmogelijkheden. Vrijwel elk bedrijf heeft al een eigen webshop, van waaruit we met één druk op de knop zelfs de dagelijkse boodschappen praktisch kunnen regelen.


Ozon desinfectie


Ook kunnen we via een webwinkel artikelen inkopen om de akoestiek te verbeteren. Als we voor Perfect Acoustic-producten kiezen, hoeven we niet bang te zijn voor een besmetting met het coronavirus. Dit komt omdat Perfect Acoustic elk akoestisch product dat het produceert van het virus bevrijdt door ozondesinfectie. Ozondesinfectie wordt uitgevoerd met behulp van een ozongenerator. Ozon heeft een zeer sterke antiseptische, schimmeldodende en antivirale werking, tast geen voorwerpen of weefsels aan en laat geen onaangename geuren of vlekken achter. Het ontleedt zeer snel en na ontbinding verandert het in zuivere zuurstof. Door de sterk oxiderende werking van de actieve zuurstof geproduceerd uit de ontbindende ozon, is het in staat om bacteriën, virussen en schimmels te doden, aangezien ozon het celmembraan van bacteriën afbreekt zodra het in contact komt met de celwand. Bij contact treedt een explosieve oxidatiereactie op en wordt er een gat gevormd in de wand van de bacteriecel, waardoor de bacterie zijn vorm begint te verliezen terwijl de ozonmoleculen extra gaten in de celwand creëren. Ozondesinfectie is ook uiterst effectief tegen virussen en het bedrijf desinfecteert akoestische panelen voor en na de verpakking opnieuw met ozon. Ozon doodt alle soorten bacteriën, schimmels en virussen in ongeveer 7 minuten.
In tegenstelling tot reinigingsmiddelen die chloor en andere sterke gifstoffen bevatten, is ozon een volledig natuurlijk en gezond reinigingsmiddel en heeft het een extreem sterke desinfecterende werking, we hoeven ons geen zorgen te maken over het achterlaten van sporen op meubels, meubels, kleding. Steeds meer mensen worden allergisch voor schoonmaakmiddelen die chemicaliën en sterke desinfectiemiddelen bevatten. Ze kunnen de huid irriteren en de luchtwegen beschadigen bij inademing. Bij ozondesinfectie hoeft u helemaal niet bang te zijn voor een allergische reactie of huidirritatie.


Tijdverdrijf thuis


We hoeven dus niet ontmoedigd te zijn, zelfs als het virus ons ons huis binnendringt en we veel meer tijd tussen de vier muren moeten doorbrengen dan we zouden willen of zoals we gewend waren. Misschien is dit een goed moment om te ontspannen, tot rust te komen, onze favoriete platen uit te halen, onze favoriete films en series zelfs meer dan één keer te bekijken en zelfs een thuistrainingsprogramma voor onszelf te maken. Deze vrijetijdsbesteding, die thuis kan worden gedaan, wordt pas echt leuk als we letten op de optimale akoestiek in de betreffende ruimte. Enquêtes tonen aan dat mensen thuis, achter een laptop of mobiele telefoon, veel meer geneigd zijn om meer producten te kopen omdat online winkelen snel en gemakkelijk is.


Door akoestische panelen aan te schaffen kunnen we niet alleen het geluid van films of muziek optimaliseren, maar er zelfs onaangename geluiden mee dempen. Op deze manier kunnen we echt een vredig, harmonieus huis voor onszelf creëren. Als we naar muziek luisteren of films kijken in een kamer met een slechte akoestiek, kunnen we na een tijdje last krijgen van vermoeidheid van de oren, hoofdpijn, spanning en aanhoudend, onaangenaam geluid kan een negatief effect hebben op ons lichaam, constant geluid en echo kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken problemen. .
Het coronavirus legt een zware last op mensen, en aangezien het nog steeds onzeker is hoe lang deze ziekte ons leven moeilijk zal maken, moeten we bereid zijn om meer tijd dan gemiddeld thuis door te brengen, of we nu werken of plezier hebben, om maak uw verblijf thuis en thuisomgeving echt aangenaam, probeer ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk geluid van buiten door de muren en ramen wordt doorgelaten,en ook dat het geluid van muziek en films helder en ongestoord is. Geluidabsorberende en geluiddempende panelen zijn uitstekend geschikt om deze op te lossen. En met ozondesinfectie kunnen klanten absoluut virus- en bacterievrije producten bestellen.
We hoeven de lol niet op te geven vanwege het coronavirus. Omdat nachtclubs en muziekdanszalen en theaters niet voor onbepaalde tijd bezocht kunnen worden, kunnen we proberen deze vrijetijdsactiviteiten thuis of in ons eigen appartement goed te maken. Als we de muren, plafonds en ramen behandelen met akoestische elementen, zal het geluid worden verbeterd en de geluidsisolatie kan worden gerealiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog