Hier moet je zijn voor telefoon reparatie in Gouda

Hier moet je zijn voor telefoon reparatie in Gouda

Total
0
Shares

Oh nee! Je hebt per ongeluk je telefoon op de badkamer vloer laten vallen. Enkele uren later zijn er barsten in het scherm ontstaan en zijn de kleuren op het scherm raar vergeleken met normaal. Telefoon Schade gebeurt tegenwoordig bijna dagelijks bij ons, maar gelukkig is een reparatie zo geregeld. Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf die je kan helpen bij de reparatie hiervoor, kan je bijvoorbeeld telefoon reparatie gouda inschakelen, door een afspraak te maken op gefixt.nl of door simpelweg bij de locaties langs te lopen.

Wat te doen bij waterschade?

Wat nou als je je telefoon per ongeluk in je achterzak hebt laten zitten, waardoor hij in het toilet gevallen is. Of iemand heeft tijdens het uitgaan toch dat ene drankje eroverheen gegooid. Waterschade is geen goede combinatie met elektronica, laat dat duidelijk zijn. Dus wanneer zoiets gebeurd, is het absoluut niet aan te raden om het toestel aan te zetten. Juist het tegenovergestelde, zet het toestel als dit mogelijk is zo snel mogelijk uit om kortsluiting te voorkomen. Vervolgens is het handig om alle losse onderdelen eruit te halen, denk hierbij aan de simkaart, batterij etc. Tot slot is het tijd om te drogen. Dit kan op doekjes of in een bak met rijst. Het klinkt raar, maar een luchtdichte bak met ongekookte rijst haalt veel vocht weg.

Niet kapot, maar toch vervangen

Je hoeft niet alleen naar een reparatiepunt als je telefoon helemaal kapot is gegaan. Als je merkt dat je batterij steeds verder leegloopt in een korte tijd, dan kan het zijn dat er iets kapot is gegaan in de batterij. Dit is een ingewikkeld proces met elektronen en metalen, dus dat zullen we je besparen, maar om het simpel te zeggen krimpt en zwelt de batterij met het opladen en leeg gaan, waardoor er wel eens scheurtjes in kunnen ontstaan. Hierdoor gaat de batterij dan sneller leeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Wattpad nu volledig in Koreaanse handen

Naver, Koreas belangrijkste internetplatform, heeft de overname van online selfpublishing-platform Wattpad afgerond. Met de overname is $ 600 miljoen aan cash en aandelen gemoeid. Wattpad blijft gevestigd in Toronto, Canada.…
Lees blog

Boekenweek 2021 van start

Vanochtend heeft demissionair minister Ingrid van Engelshoven de eerste exemplaren van het Boekenweekgeschenk en -essay uitgereikt aan geschenkauteur Hanna Bervoets en essayist Roxane van Iperen. Hiermee opende zij officieel de…
Lees blog