Hoe maak je de ultieme kindertraktatie-tafel voor een verjaardagsfeest?

Hoe maak je de ultieme kindertraktatie-tafel voor een verjaardagsfeest?

Total
0
Shares

Trakteren, tegenwoordig gaat dat allemaal anders dan vroeger. Weet je nog dat je vroeger op de basisschool kon trakteren wat jij zelf wou? Of het nou ging om chippies, snoepgoed of chocola. Tegenwoordig gaat dat dus een beetje anders. Want je mag niet zomaar alles meer trakteren. Of het wordt niet geaccepteerd door school of het wordt niet geaccepteerd door ouders op het schoolplein. Alleen als er steeds minder getrakteerd mag worden, hoe zorg je er dan voor dat jij toch nog een goede kindertraktatie aan je kind kan meegeven voor zijn verjaardag feest?

Alles moet gezonder en beter voor het milieu zijn

Als je het woord trakteren hoort dan denk je waarschijnlijk al snel aan eten. Wat natuurlijk logisch is, want vroeger trakteerde iedereen op eten. Nu wordt er natuurlijk nog steeds wel getrakteerd in eten, maar het is dan vaak geen snoepgoed meer. Je moet eerder denken aan fruit, groentes of zelfs vegan eten. Iedereen voedt zijn kind anders op en dat betekent dat ieder kind ook andere normen en waarden van huis mee krijgt. Daardoor kunnen de traktaties nog wel eens erg verschillen van elkaar. Maar hoe zorg je ervoor dat je elk kind en ouder tevreden houdt, als iedereen andere normen en waarden heeft?

Je hoeft niet altijd op eten te trakteren

Heb je wel eens gedacht aan speelgoed kopen? Het is namelijk helemaal niet verplicht om eten te trakteren. Dat iedereen het doet, betekent niet dat het moet. Het hoeft ook echt niet groot te zijn, je gaat natuurlijk niet aan iedereen een playstation geven. Maar iets van een kleinigheidje is altijd leuk. Het voordeel hiervan is dat namelijk niemand kan zeggen dat die het niet lust, niet mag of er allergisch voor is. Dus wil je graag wat origineels voor je kind en waar iedereen blij van wordt? Ga dan eens op zoek naar leuk speelgoed in plaats van eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog