staking percentages vergelijken

Ken jij de voordelen van crypto staking al?

Total
0
Shares

De investerings wereld is al sinds lange tijd populair wat betreft aandelen, trackers, of obligaties. Sinds de afgelopen jaren is ook het crypto fenomeen uitgegroeid tot een van de meest gebruikte vormen van investeren. En dat is niet voor niets. Deze nieuwe investerings vorm biedt onwijs veel mogelijkheden om rendement te genereren. Zowel voor actief als voor passief inkomen. Een populaire manier om met cryptocurrency passief inkomen te genereren is crypto staking. Het is met crypto staking namelijk alleen van belang dat je goed begint met staking percentages vergelijken en dan een keuze maakt waar jij lang mee vooruit kan. Het staken van crypto is namelijk letterlijk het vastzetten van je munten om er zo rendement over te ontvangen. En rendement is natuurlijk afhankelijk van de juiste percentages.

De voordelen van crypto staking

Het grootste voordeel van crypto staking is dat het relatief simpel is om passief inkomen te genereren. Door jouw munten op het juiste platform voor het juiste rentepercentage te staken kan jij achterover leunen terwijl je portfolio uitgebouwd wordt. En dit is ook een van de meest gebruikte motieven om te beginnen met crypto staking, om je portfolio uit te breiden. Het is namelijk niet nodig, integendeel tot bij een trade bot of crypto mining, om een grote investering te maken aan het begin van het staken. Het is ook niet nodig om zelf extra te investeren om zo je portfolio te laten groeien. Het enige wat je hoeft te doen is het vastzetten van je cryptomunten om zo een betrouwbaar netwerk op te bouwen. En hier krijg jij simpelweg extra munten voor. En onthoud altijd goed, de munten die jij vastzet zijn ook de munten die jij terug krijgt als rendement. Dit is een belangrijk punt om goed te onthouden.  Cardano staking levert dus ook Cardano munten op.

De nadelen van crypto staking

Hoewel crypto staking veel voordelen heeft zijn er ook zeker nadelen die belangrijk zijn om goed in kaart te brengen. Er zijn namelijk verschillende manieren van staking die anders zijn wat betreft risico en rendement. Flexibel staken betekent dat jij altijd je munten van het platform kan halen en zo dus weinig risico loopt. Samenhangend met flexibel staken is dat het rendement lager is dan wanneer jij wel meer risico durft te lopen. Durf jij het wel aan? Kies dan voor vast staken. Wanneer jij vast gaan staken kan jij voor een bepaalde periode, van een week tot aan een jaar, niet bij je eigen crypto munten. Dit vormt natuurlijk een risico omdat je in de tussentijd niks met deze munten kan doen mocht het nodig zijn. Voor dit risico wordt je echter wel beloond met een hoger rendement. Overweeg dus goed voor jezelf of dit het waard is en welke vorm van staking het beste past bij jouw persoonlijke doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Wattpad nu volledig in Koreaanse handen

Naver, Koreas belangrijkste internetplatform, heeft de overname van online selfpublishing-platform Wattpad afgerond. Met de overname is $ 600 miljoen aan cash en aandelen gemoeid. Wattpad blijft gevestigd in Toronto, Canada.…
Lees blog

Boekenweek 2021 van start

Vanochtend heeft demissionair minister Ingrid van Engelshoven de eerste exemplaren van het Boekenweekgeschenk en -essay uitgereikt aan geschenkauteur Hanna Bervoets en essayist Roxane van Iperen. Hiermee opende zij officieel de…
Lees blog