Kunststof gevelbekleding, de beste keuze

Total
0
Shares

Als je op zoek bent naar een manier om je huis een nieuwe uitstraling te geven, dan is kunststof gevelbekleding misschien iets voor jou. Kunststof gevelbekleding is een duurzame, onderhoudsvriendelijke en betaalbare optie om je gevel te beschermen en te verfraaien. In deze blog vertel ik je meer over de voordelen, de soorten en de prijzen van kunststof gevelbekleding.

Wat zijn de voordelen van kunststof gevelbekleding?

Kunststof gevelbekleding heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout, steen of metaal. Een van de grootste voordelen is dat kunststof gevelbekleding zeer onderhoudsvriendelijk is. Je hoeft het niet te schilderen, te lakken of te beitsen, want het is kleurvast en bestand tegen weersinvloeden. Een keer per jaar schoonmaken met een sopje en een borstel is voldoende om je gevelbekleding mooi te houden.

Een ander voordeel van kunststof gevelbekleding is dat het duurzaam en milieuvriendelijk is. Kunststof gevelbekleding gaat lang mee, tot wel 50 jaar, en kan volledig gerecycled worden. Bovendien heeft kunststof gevelbekleding een goede isolatiewaarde, waardoor je energie kunt besparen op je verwarming en koeling. Kunststof gevelbekleding draagt dus bij aan een lagere CO2-uitstoot en een beter klimaat.

Tot slot is kunststof gevelbekleding ook nog eens betaalbaar en makkelijk te plaatsen. De prijs van kunststof gevelbekleding hangt af van het soort, de kwaliteit, de afmetingen en de montage, maar gemiddeld kun je rekenen op zo’n 100 tot 150 euro per vierkante meter, inclusief btw en plaatsing. Dat is goedkoper dan bijvoorbeeld hout of steen. Bovendien is kunststof gevelbekleding licht van gewicht en eenvoudig te bevestigen op een houten of metalen draagstructuur.

https://flinkbv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog