krullenkapper

Op zoek naar een krullenkapper? Hier vind je het meest complete overzicht

Total
0
Shares

Of je nou altijd al op de hoogte bent geweest van je krullen, of er pas na een tijdje achter kwam dat jouw vaak “pluizige” haar eigenlijk een bos krullen was, de kans is groot dat je wel eens gefrustreerd thuis bent gekomen na een slechte knipbeurt. Dit komt omdat er een verschil is tussen kappers die gefocust zijn op “normaal” haar, en kappers die gefocust zijn op krullend haar. Een krullenkapper is gespecialiseerd in het knippen van krullend haar en technieken die deze kappers gebruiken zijn dan ook anders. Je kunt bijvoorbeeld naar een krullenkapper Amsterdam gaan, maar er zijn over heel Nederland krullenkappers te vinden!

Andere manier van knippen

Het stijlen en bijhouden van krullend haar kan nog wel eens veel werk zijn. Er zijn allerlei adviezen te vinden op internet, maar niet elke bos krullen is hetzelfde en het kost dus veel tijd voordat je weet wat goed voor jouw haar werkt. Aan krullenkappers kun je uitleggen wat jouw haar eigenschappen en wensen precies zijn. De krullenkapper zal je begrijpen en het haar knippen op een manier dat de definitie van de krullen verbeterd. Een krullenkapper zal bijvoorbeeld nooit het haar knippen terwijl het nat is en gebruikt vaak verschillende soorten scharen. Hierdoor heb je minder kans op een coupe met slappe of uitgezakte krullen.

Persoonlijker en meer aandacht

Krullenkappers leveren gepersonaliseerd werk en dit betekent dat een afspraak langer zal duren dan bij een gewone kapper. De kapper zal eerst uitgebreid kijken naar de val van de krullen en de textuur van het haar en zal op basis hiervan knippen. Krullenkappers kunnen je daarnaast ook adviseren over de juiste verzorgingsproducten. Sommige producten worden namelijk afgeraden voor mensen met krullen, bijvoorbeeld producten met siliconen of sulfaten. Het kan dus ook fijn zijn om eens langs een krullenkapper te gaan als je er nog niet helemaal over uit bent welke producten goed passen bij jouw haar. Met de juiste producten kun je ook na de knipbeurt je krullen mooi stijlen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog