Pennen aanschaffen bij de schrijfwaren specialist

Total
0
Shares

De meeste bedrijven gaan voor de aanschaf van schrijfwaren naar een kantoorboekhandel. Daar zijn pennen voor relatief lage prijzen verkrijgbaar. Het gaat meestal om pennen die als wegwerpproduct worden gebruikt. Zodra de pen het niet meer doet wordt hij weggegooid. Dat is niet niet erg duurzaam. Het is beter voor het klimaat om het pennen aanschaffen te doen bij een schrijfwaren specialist. Dan krijg je pennen met een lange levensduur. Door meteen extra vullingen te kopen kan een pen wel tien keer zo lang meegaan als een wegwerp pen.

Gepersonaliseerde pennen laten maken

Pennen bestellen bij de schrijfwaren specialist heeft niet alleen als voordeel, dat de pennen langer meegaan. Ook schrijven deze pennen beter, doordat ze goed in de hand liggen. Daardoor springt het personeel netter omspringt met de pennen. Daarnaast wekt het een goede indruk als het personeel is voorzien van goede schrijfwaren. De schrijfwaren specialist kan pennen ook voorzien van een gravure. Je kunt bijvoorbeeld een Parker pen laten graveren met de naam van je bedrijf. Dat is al mogelijk met een relatief goedkoop model van Parker. Bij een gepersonaliseerde pen zal het personeel nog zuiniger zijn op de schrijfwaren.

Betekenisvol aandenken

De schrijfwaren specialist biedt ook de mogelijkheid om pennen als relatiegeschenk te kopen. Voor goede relaties kun je tijdens een speciale gelegenheid Cross pennen met gravure laten maken. Dit is mogelijk bij alle modellen met een metalen behuizing. Bij pennen met een behuizing van kunststof kan een gravure op een plaatje metaal worden gemaakt, dat netjes op de pen wordt bevestigd. Het graveren van pennen is in de meeste gevallen inbegrepen bij de prijs van de pen. Bij een online schrijfwaren specialist kan de gewenste tekst als onderdeel van het bestelproces worden ingevoerd. Zoals je ziet kan de schrijfwaren specialist veel betekenen voor je bedrijf.

Schrijven bevordert de taalvaardigheid

Het is voor bedrijven geen slecht idee om het met een pen uitwerken van een concepttekst te stimuleren. Doordat werknemers die met een pen schrijven niet afgeleid zijn door allerlei meldingen en mogelijkheden van de computer kunnen ze geconcentreerder werken. Ook is het schrijven met een pen goed voor de creativiteit. Het belangrijkste is echter, dat de informatie met een pen veel korter en bondiger kan worden opgeschreven. Dat komt doordat iemand die met een pen schrijft veel beter nadenkt over de formulering van de zinnen. Ongemerkt werken ze daardoor ook aan een betere taalvaardigheid.

Meer voldoening

Architecten, kunstenaars en schrijvers die met een pen of een potlood werken aan een idee zijn niet alleen creatiever, maar het werk dat ze doen levert ook meer voldoening op. Als een tekst met behulp van een computer is geschreven wordt die opgeslagen of verstuurd. Daarna wordt de computer uitgezet en is het resultaat van al je harde werk verdwenen. Een tekst of tekening op een schrijf- of schetsblok is veel tastbaarder. Je kunt aan de lengte van de tekst of de complexiteit van de tekening zien dat er veel energie in is gestoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog