jouw filmheld op een glasschilderij

Trend: jouw filmheld op een glasschilderij

Total
0
Shares

Een Glasschilderij kan een mooie bijdrage zijn aan jouw interieur. Met hun glanzende look stralen ze stijl en sfeer uit. Ook zien ze er modern uit, maar ze passen goed bij elk interieur, omdat je zelf de print kunt kiezen. Zo kies je wat je mooi vindt staan bij je woning. Door het gebruik van glas springen de kleuren in het oog. Je kunt ze daarmee het middelpunt van je interieur maken, maar je kunt de kleuren ook laten matchen met dat van je meubilair, waardoor je inrichting één mooi geheel wordt. Maar wat laat je dan afbeelden op zo’n glasschilderij?

The Godfather aan je muur

Er zijn erg veel verschillende mogelijkheden. Iets wat de laatste tijd erg in de mode is bij Glasschilderijen, is het afbeelden van beroemdheden of filmscènes. Zo kun je bijvoorbeeld een scène uit je lievelingsfilm laten afbeelden, zoals The Godfather. Houd je meer van series? Dan kun je kiezen voor een glasschilderij van een Peaky Blinders poster. Zo zijn er talloze opties, voor ieder wat wils. Door een glasschilderij van beroemdheden of filmscènes in bijvoorbeeld je woonkamer op te hangen, word je heerlijk omringt door dat waarvan jij houdt. Daarbij levert het ook meteen een gespreksonderwerp om met visite over te praten.

Haarscherp!

Naast beroemdheden en filmscènes zijn er nog genoeg andere afbeeldingen waarvan je een glasschilderij kunt bestellen. Glasschilderijen zijn vooral geschikt voor het afbeelden van foto’s. Door het gebruik van glas worden de details haarscherp. De foto wordt namelijk niet belemmerd door het textuur van bijvoorbeeld een canvas doek. Hierdoor valt een glasschilderij echt op en zijn de details adembenemend. Daarbij zal een glasschilderij er anders uitzien afhankelijk van de lichtaanval. Zo ervaar je jouw glasschilderij heel anders in het ochtendlicht dan in het avondlicht en heb je op elk moment van de dag iets nieuws aan je muur hangen. Een bijzondere toevoeging aan je interieur dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog