Waar moet je op letten bij het laten bouwen van een bedrijfspand

Waar moet je op letten bij het laten bouwen van een bedrijfspand?

Total
0
Shares

Is het pand van het bedrijf waarvoor jij werkt, of van je eigen bedrijf echt aan vervanging toe? Of dit nu is omdat het pand simpelweg te klein is geworden, omdat het pand heel erg verouderd is of omdat het bedrijf naar een andere plek zou moeten gaan verhuizen. Wat dan ook de reden is om een nieuw bedrijfspand laten bouwen. Je moet zeker met een aantal dingen rekening houden als je dit gaat laten doen. Het is best een grote stap om een nieuw pand te bouwen, en je wilt dus ook het liefste dat je hier nog heel lang kan zitten met het bedrijf!

Uitbreiding in het bedrijf.

Een van de dingen waar je het beste rekening mee houdt als je een nieuw bedrijfspand laat bouwen is het feit dat je bedrijf eventueel nog zal groeien. Als de reden voor een nieuw pand nu is dat het huidige pand veel te klein is geworden voor het aantal medewerkers, dan is het een goed idee om het nieuwe pand zo te bouwen dat er ruimte is voor nog veel meer medewerkers. Zorg dat er niet alleen ruimte is voor de huidige medewerkers, maar dat er nog een hoop andere bij kunnen, anders kun je binnen de kortste keren weer een nieuw pand laten bouwen.

Energieneutraal.

Iets anders waar je rekening mee kan houden als je een nieuw pand voor je bedrijf laat bouwen is de manier waarop dit gebouw aan zijn energie gaat komen. Zeker tegenwoordig is het heel belangrijk om na te denken over energieverbruik. Tijdens dat je de plannen maakt voor het nieuwe pand is dit dan ook echt een belangrijk puntje om het over te hebben. Kies bijvoorbeeld voor zonnepanelen op het dak, ga vooral voor led verlichting en zorg ook zeker dat het pand goed geïsoleerd is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Wattpad nu volledig in Koreaanse handen

Naver, Koreas belangrijkste internetplatform, heeft de overname van online selfpublishing-platform Wattpad afgerond. Met de overname is $ 600 miljoen aan cash en aandelen gemoeid. Wattpad blijft gevestigd in Toronto, Canada.…
Lees blog

Boekenweek 2021 van start

Vanochtend heeft demissionair minister Ingrid van Engelshoven de eerste exemplaren van het Boekenweekgeschenk en -essay uitgereikt aan geschenkauteur Hanna Bervoets en essayist Roxane van Iperen. Hiermee opende zij officieel de…
Lees blog