FME voor je bedrijfsprocessen

Welke voordelen heeft het gebruik van FME voor je bedrijfsprocessen?

Total
0
Shares

Tensing is een bedrijf die software aanbiedt in de vorm van applicaties en dataverwerking-programma’s. De software bestaan uit verschillende systemen, die informatie over geografische objecten analyseren en genereren. De gegenereerde informatie van de software wordt dan verwerkt en ingedeeld, zodat het visueel weergegeven kan worden. Geografische informatie kan visueel weergegeven worden door middel van grafieken, mappen, kaarten of diagrammen.

FME servers zijn gunstig voor dataverwerking

Daarvoor wordt gebruik gemaakt van informatiebronnen van de demografie en de geografie. Denk bijvoorbeeld aan wegen, gemeenten, trends, ligging, bewoners en wijken. Dat wordt gedaan met verschillende algoritmen en tools. Informatie die door een programma gegenereerd en verwerkt is, kan worden gebruikt door overheden, waterschappen, universiteiten en bedrijven.

Een FME server bij Tensing aanschaffen brengt veel voordelen met zich mee. Dat komt, doordat een FME server speciaal ontworpen is, om dataprocessen te automatiseren. Een FME server is te gebruiken met een webserver applicatie of een programma, die te installeren is. Door het gebruiken van een FME server bij Tensing, worden de informatiebronnen realtime bijgehouden en geanalyseerd. Dat kan gunstig zijn bij een dynamische bedrijfsomgeving, waarbij de belanghebbenden actuele informatie moeten ontvangen. Een FME server bij Tensing bevindt zich in cloud, waardoor de data van het bedrijf veilig gewaarborgd zijn. Als ondernemer of stakeholder heb je overal toegang tot data en processen van je bedrijf.

Esri specialisten tillen jouw dataverwerking naar een hoger niveau

Het bedrijf Tensing is een Esri specialist. Tensing, als Esri specialist, richt zich op het genereren, analyseren, verwerken, visualiseren en beheren van data van het bedrijf. Het actueel genereren van informatie vergt veel kennis en kan moeilijk gedaan worden door een medewerker. Daarom neemt het bedrijf Tensing, als Esri specialist, graag de dataprocessen over. Tensing doet dat met het visualiseren van bedrijven, door middel van kaarten, grafieken, tabellen, spreadsheets en diagrammen. Met gevisualiseerd data, kan de besluitvorming van een bedrijf bevorderd en verbeteren worden. Dat helpt met het succesvol worden in de markt. Laat daarom Tensing als Esri specialist, jouw dataverwerkingsprocessen overnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Wattpad nu volledig in Koreaanse handen

Naver, Koreas belangrijkste internetplatform, heeft de overname van online selfpublishing-platform Wattpad afgerond. Met de overname is $ 600 miljoen aan cash en aandelen gemoeid. Wattpad blijft gevestigd in Toronto, Canada.…
Lees blog

Boekenweek 2021 van start

Vanochtend heeft demissionair minister Ingrid van Engelshoven de eerste exemplaren van het Boekenweekgeschenk en -essay uitgereikt aan geschenkauteur Hanna Bervoets en essayist Roxane van Iperen. Hiermee opende zij officieel de…
Lees blog