Zo kies je de beste vloerkleden voor op kantoor

Zo kies je de beste vloerkleden voor op kantoor

Total
0
Shares

Ben jij je kantoor (opnieuw) aan het inrichten of heb je het gevoel dat je kantoor iets mist in de aankleding? Er is een grote kans dat je nog niet hebt gedacht aan het toevoegen van een of meerdere vloerkleden. Als het aankomt op kantoorinrichting, zijn passende vloerkleden een ware trend aan het worden. Hier zijn verschillende redenen voor. De meest voor de hand liggende is de trend die we zien waarin bedrijven dichter bij de mensen en klanten komen te staan. Om authentiek contact te kunnen leggen met klanten die langs kunnen komen, maar ook om deze op mensgerichte focus over te brengen aan de medewerkers, wordt er daarom steeds vaker gekozen voor een inrichting die huiselijker aandoet. De beste manier om dit te doen is te kiezen voor vloerkleden die passen bij het imago van je bedrijf. Hoe je de beste vloerkleden voor je bedrijf uitkiest, lees je hier.

Praktische overwegingen voor vloerkleden op kantoor

Nu is het natuurlijk om esthetische redenen aantrekkelijk om vloerkleden toe te voegen aan een kantoorinrichting. Daarnaast is het wel belangrijk te onthouden dat het praktisch moet blijven, voordat je een keuze maakt voor een ontwerp. De keuze voor passende vloerkleden is namelijk deels afhankelijk van waar je de vloerkleden wil hebben liggen. De meeste kantoren hebben namelijk stoelen met wielen bij hun bureaus staan. Als dit ook bij jou het geval is, is een hoogpolig vloerkleed niet bepaald de beste optie voor bij je bureau. Dit type vloerkleed kan trouwens op andere plekken wél erg aantrekkelijk zijn. Hou dus rekening met het type werkzaamheden dat op de plek verricht wordt waar je een vloerkleed wil leggen. Een laagpolig tapijt onder je bureau waar je geen last van hebt met een bureaustoel zou daarvoor een betere optie zijn.

Vloerkleden en wat je wil uitstralen als bedrijf

Als het aankomt op het ontwerp van vloerkleden, is de juiste keuze een keuze die uitstraalt wat je met je bedrijf wil uitstralen. Kleinschalige bedrijven die een redelijk informele sfeer hebben kiezen bijvoorbeeld vaak tapijten met een terugkerend patroon en een neutrale achtergrond. Dit type vloerkleed, vooral als deze vaker terugkomen, stralen namelijk een huiselijke sfeer uit. Hierdoor voelen niet alleen je medewerkers zich meer thuis, het creëert ook een sfeer die vertrouwen en veiligheid uitstraalt en draagt zo bij aan een prettige werkomgeving. Ook is dit een duidelijke boodschap naar je klanten toe. 

Vloerkleden in een formele kantoorinrichting

Vloerkleden zonder patronen met neutrale kleuren zoals beige passen beter bij een bedrijf met een formele sfeer en sluiten naadloos aan bij een klassieke inrichting. Dit type vloerkleed in een klassieke kantoorinrichting straalt bijvoorbeeld uit dat men feilloos te werk gaat en stil staat bij elk detail. Gelukkig zijn er vloerkleden geschikt voor elke kantoorinrichting, ongeacht wat je wenst uit te stralen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog