Kobo lanceert 10.3 inch e-reader Elipsa

Total
0
Shares

Rakuten Kobo komt met een e-reader van 10.3 inch met stylus: de Kobo Elipsa. Het is de eerste keer dat Kobo een e-reader van dit formaat uitbrengt. 

De nieuwe Kobo heeft met 10.3 inch het formaat van een tablet. Het gewicht is 383 gram. De pixeldichtheid van het scherm is 227 ppi. Ter vergelijking, bij de Kobo Forma is dat 227 ppi. De Elipsa is voorzien van schermverlichting en instelbare kleurtemperatuur.

Het bijzondere van de Elipsa is natuurlijk dat het apparaat, anders dan andere Kobo’s, ook geschikt is om aantekeningen te maken in e-books en pdf-bestanden. Dat kan met de meegeleverde stylus. Ook kun je je notities handig omzetten in getypte tekst en deze exporteren.

De Elipsa heeft een quadcore-processor van 1,8 GHz, 1GB RAM-geheugen en een intern geheugen van 32GB. De batterij heeft een capaciteit van 2400mAh.

De Kobo Elipsa kost Euro 399,99 en is inclusief stylus en sleepcover. Het apparaat is voor te bestellen op o.a. Bol.com en wordt vanaf 24 juni 2021 geleverd. 

Bron

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog