Kobo lanceert 10.3 inch e-reader Elipsa

Total
0
Shares

Rakuten Kobo komt met een e-reader van 10.3 inch met stylus: de Kobo Elipsa. Het is de eerste keer dat Kobo een e-reader van dit formaat uitbrengt. 

De nieuwe Kobo heeft met 10.3 inch het formaat van een tablet. Het gewicht is 383 gram. De pixeldichtheid van het scherm is 227 ppi. Ter vergelijking, bij de Kobo Forma is dat 227 ppi. De Elipsa is voorzien van schermverlichting en instelbare kleurtemperatuur.

Het bijzondere van de Elipsa is natuurlijk dat het apparaat, anders dan andere Kobo’s, ook geschikt is om aantekeningen te maken in e-books en pdf-bestanden. Dat kan met de meegeleverde stylus. Ook kun je je notities handig omzetten in getypte tekst en deze exporteren.

De Elipsa heeft een quadcore-processor van 1,8 GHz, 1GB RAM-geheugen en een intern geheugen van 32GB. De batterij heeft een capaciteit van 2400mAh.

De Kobo Elipsa kost Euro 399,99 en is inclusief stylus en sleepcover. Het apparaat is voor te bestellen op o.a. Bol.com en wordt vanaf 24 juni 2021 geleverd. 

Bron

You May Also Like
De leukste e-books in Kobo Plus

De leukste e-books in Kobo Plus

Kobo Plus, de abonnementsdienst van Kobo en Bol.com waarmee je onbeperkt e-books kunt lezen, heeft inmiddels honderdduizenden boeken in het assortiment. eReaders.nl tipt de leukste titels die je in Kobo…
Lees blog

Wattpad nu volledig in Koreaanse handen

Naver, Koreas belangrijkste internetplatform, heeft de overname van online selfpublishing-platform Wattpad afgerond. Met de overname is $ 600 miljoen aan cash en aandelen gemoeid. Wattpad blijft gevestigd in Toronto, Canada.…
Lees blog