20 e-bookbestsellers tijdelijk €7,99 per stuk op Vakantielezen.nl

Total
0
Shares

Het is weer zomer! Hét moment om er een goed verhaal bij te pakken. Of je nu thuis blijft, of eropuit gaat, je e-reader is er altijd voor je de komende maanden.

Met Vakantielezen.nl vul je nu je e-reader met toptitels voor een mooie prijs. Via Vakantielezen.nl vind je deze maand twintig recente e-bookbestsellers van €7,99 per stuk. En dat is een brede selectie: de thrillerlezer, de literatuurliefhebber of de lezer die wat wil opsteken, er zit voor iedereen iets tussen.

Zo vind je in deze actie onder meer Máxima Zorreguieta. Moederland van Marcia Luyten, Zomeravond van Suzanne Vermeer, Dodelijk spel van David Baldacci en Het huis van berouw van Anita Terpstra.

Bron

You May Also Like
De leukste e-books in Kobo Plus

De leukste e-books in Kobo Plus

Kobo Plus, de abonnementsdienst van Kobo en Bol.com waarmee je onbeperkt e-books kunt lezen, heeft inmiddels honderdduizenden boeken in het assortiment. eReaders.nl tipt de leukste titels die je in Kobo…
Lees blog

De leukste gratis e-books #50

Elke maand struinen we het web voor je af, op zoek naar de beste gratis e-books. Deze keer weer drie leuke boeken die je gratis kunt downloaden voor je e-reader,…
Lees blog