Dit zijn de boeken die je helpen met het bouwen van een website

Dit zijn de boeken die je helpen met het bouwen van een website

Total
0
Shares

Wil je een website bouwen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Maak je geen zorgen, want wij hebben de boeken voor je op een rijtje gezet die je helpen met iedere stap van het proces. Van het vinden van een domeinnaam tot het ontwerpen van je website en alles wat daartussen zit; deze boeken geven je hoe dan ook waardevol advies. Lees daarom snel verder om meer te weten te komen over de beste boeken voor websitebouwers.

Websites maken voor dummies

Dit boek is een uitstekende gids voor mensen die geen technische achtergrond hebben en op zoek zijn naar een toegankelijke handleiding om hun eigen website te bouwen. Het gaat stap-voor-stap door het proces, dus je kunt precies zien hoe elk onderdeel in elkaar steekt en wat er nodig is om het goed te laten functioneren. Op deze manier wordt zelf website maken ineens een stuk eenvoudiger dan je aanvankelijk had gedacht.

HTML & CSS: Design and Build Websites

Als je meer interesse hebt in de technische kant van webdesign, is dit boek zeker iets voor jou. Het legt uit hoe HTML en CSS werken en gebruikt veel praktische voorbeelden om te laten zien hoe je ze kunt toepassen in het ontwerp van je website. Er staan ook talloze tips in over hoe je problemen kunt oplossen als er iets fout gaat, dus het is echt een handig naslagwerk voor iedere webdesigner.

Webdesign in een notendop

Dit boek is perfect voor mensen die geïnteresseerd zijn in webdesign, maar niet veel tijd hebben om erin te duiken. Het geeft een overzicht van alle belangrijke onderwerpen die je moet weten, van het kiezen van een goede hostingprovider tot het maken van een reactief ontwerp. Er staan ook talloze tips en trucs in om je op weg te helpen, dus als je snel wilt leren hoe je een website bouwt, is dit boek perfect voor jou.

Hoe bouw ik een website?

Dit boek is geschreven door een team van webdesigners en developers met veel ervaring in het bouwen van websites. Het gaat stap-voor-stap door het proces, maar legt ook uit waarom bepaalde dingen belangrijk zijn en hoe je ze kunt toepassen in je eigen project. Er staan ook tal van praktische tips en trucs in, dus als je op zoek bent naar een goede handleiding om mee te beginnen, is dit boek zeker iets voor jou.

Al met al zijn er talloze boeken die je kunnen helpen wanneer je een website wilt bouwen. Het vinden van een goede gids is soms lastig, maar met deze lijst ben je zeker weten op de goede weg om jouw droomwebsite te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Wat zijn fictie boeken?

Fictie boeken vormen een fascinerend en divers genre dat lezers meeneemt naar werelden van verbeelding en emotie. Of je nu een doorgewinterde lezer bent of net begint met het verkennen…
Lees blog