Young Adult, Limited Editions & Boekenboxen

Young Adult, Limited Editions & Boekenboxen

Total
0
Shares

Als jij van lezen houdt, dan moet je de boekenbox proberen. Inclusief maandelijks een gesigneerd boek en exclusieve goodies.

Een goed boek, wie is er niet dol op? Als je net als zoveel mensen afhankelijk bent van boekentips van anderen, dan is het goed om eens te kijken naar een boekenbox! Met een boekenbox krijg je iedere maand een doos met een nieuw boek en andere goodies! Maar wat voor boeken zitten in de boekenbox? Om je twee voorbeelden te geven, in eerdere boxen zaten Nooitgedacht van Latoya Morris en De stilte zegt genoeg van Jacodine van de Velde. Een boekenbox gaat niet alleen om de boeken, het gaat ook om het gevoel dat je erbij krijgt. 

Verras jezelf iedere maand met een boekenbox

In een boekenbox zitten maandelijks prachtige boeken. Iedere maand een nieuw boek dus, zonder dat je afhankelijk bent van tips van anderen. Je kunt de hele maand leesplezier hebben. Maar, de boekenbox bevat ook andere dingen. Zo is de verrassing nog groter. Denk aan mooie artprints, een mooie kaart van de schrijver, lekkere chocolade en meer. Kortom, alles voor een heerlijke middag of avond lezen. Heb je een weekend vrij? Dan zul je zeker blij zijn als je de boekenbox weer ontvangen hebt.

Meer waard dan wat je betaalt

Doordat in de boekenbox exclusieve items zitten en altijd een gesigneerd boek, krijg je sowieso meer waarde dan wat je ervoor betaalt. Heb jij straks zo’n gesigneerde versie van jouw favoriete young adult boek? Of een persoonlijk kaartje van jouw favoriete auteur? Dit is leuk voor jezelf, maar kan zeker ook een verzamelitem worden. Maak een plank in je huis vrij en iedere maand zet je de mooiste items in de spotlight. Bekijk zelf de limited edition boeken en bepaal of het iets voor jou is.

Wat kost een boekenbox?

Voor een gesigneerd boek, de exclusieve artprints en andere mooie cadeautjes verwacht je een bedrag van meer dan 50 euro, toch? Voor ongeveer drie tientjes heb je deze box van www.somanypages.nl. Het is een maandelijkse box, maar je kunt altijd opzeggen. Probeer het dus gewoon eens uit. 

Ook leuk om cadeau te geven

Een boekenbox motiveert echt om te lezen. Dus ook iemand die nog niet zo in de boeken kruipt, kun je blij maken met dit cadeau. Uiteraard is het voor de doorgewinterde lezer en boekverslinder een goed cadeau. Hoewel deze laatste misschien iets minder verslinden moet, wat het is zonde om de limited edition boeken letterlijk stuk te lezen!

Geen box, wel het boek

Ben je niet zo’n boxer? Maar hou je wel van lezen? Dan kun je ook met de boekenbox alleen het boek bestellen. Je geniet nog steeds van de verrassing, maar dan voor twee tientjes per maand. Vraag je je af of het je wel lukt om maandelijks door een boek heen te komen, of ben je bang dat ze op de boekenplank een stapel gaan vormen? Een boek als Nooitgedacht van Latoya Morris heeft 300 pagina’s en de taal is gewoon Nederlands. Voor de meeste lezers zal het dus geen probleem zijn om hier maandelijks door te komen. En, boeken die je op de stapel hebt, vergaan niet. Tijdens een vakantie heb je direct een mooie collectie. Lees je juist niet in de vakantie en wil je dan de boekenbox even stop zetten? Je kunt het maandelijks opzeggen, dus je zit er niet aan vast. Nog niet overtuigd? Maar liefst 99% van de reviews van Somanypages.nl is uitstekend of goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like