Google nieuws website maken training

Een Google Nieuws approved website maken

Total
0
Shares

Je hebt er misschien al eens over gehoord; een websites met een Google nieuws approval van Google. Google nieuws is vanaf 2006 in Nederland te bekijken en je kunt Google nieuws benaderen via een tab in de Google zoekresultaten.

Google nieuws is eigenlijk een plek waarop Google nieuws berichten verzameld en deze categoriseert op basis van onderwerp en kanaal. Google haalt deze berichten op bij (nieuws) websites die een nieuws approval hebben van Google. Zo’n approval is een goedkeuring van Google om jouw berichten in de nieuws sectie van Google te krijgen. Alleen met zo’n approval komen berichten in die nieuws-sectie van Google terecht.

De voordelen van een Google nieuws approved website

Het krijgen van een approval van Google gaat via het publicer center van Google. Op deze manier maak je een koppeling tussen Google nieuws en je website. Met deze koppeling kan Google de nieuwsberichten van je website ophalen en tonen in het nieuwsoverzicht.

En aangezien er steeds meer mensen gebruik maken van Google nieuws, is het een manier om meer bezoekers naar je website te halen. Zeker voor nieuwswebsites waar actualiteit een belangrijke rol speelt.

Ook worden websites met een Google nieuws approval steeds vaker voor andere doelen gebruikt. En dat heeft voornamelijk ermee te maken van nieuwe berichten op een Google nieuws website, razendsnel door Google worden geïndexeerd. Zodra je een bericht post op een website, wordt deze vaak al binnen 10 minuten door Google geïndexeerd en weergegeven in de nieuws-sectie.

En dat maakt Google nieuws websites interessant voor verschillende (SEO)strategieën. Dit wordt de laatste jaren steeds populairder.

Zelf een Google nieuws website maken

Zelf een website maken waarmee je een approval van Google kunt krijgen is niet eenvoudig. Je website moet aan veel eisen voldoen om die approval te krijgen.

Wil je hier toch graag zelf mee aan de slag? Gelukkig is er een goede online training beschikbaar. Benieuwd of die Google Nieuws Website maken training iets voor jou is? Op seo-review.nl vind je een uitgebreide review en kun je gratis aanmelden voor een gratis webinar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog