Epoxylijm kopen

Total
0
Shares

Omdat epoxylijm (2 componentenlijm) zo veelzijdig is kun je het voor veel klussen gebruiken. Epoxylijm is chemisch bestendig en volledig waterdicht. Bij het kopen van epoxy lijm, wil je het liefst een lijm die je vaker kunt gebruiken en niet voor 1 maand houdbaar is.  Onze epoxylijmen zijn na gebruik nog minimaal 12 maand houdbaar. De diverse soorten epoxylijm vindt u bij Mesaproducts, vandaag besteld is vandaag verzonden

Voordelen van epoxy lijm

Het belangrijkste voordeel van epoxylijm dat het beresterk is na het lijmen. Epoxy is zelfs 2x zo sterk als beton! Een 2 componenten lijm is met name zo veelzijdig dat het voor vele klussen geschikt is. Een andere belangrijke eigenschap is bijvoorbeeld dat 2 componentenlijm waterafstotend is. Je kan hier dus prima iets sealen. Dit komt goed van pas bij boten of andere zaken die tegelijkertijd tegen weer en wind bestendig dienen te zijn.

Wat kan ik lijmen met epoxy?

Epoxy is een extreem sterke lijm voor allerlei soorten ondergronden, zoals: gips, hout, beton, metalen, polyester, kunststoffen, aluminium en epoxy ’s. Een paar voorbeelden waar je 2 componenten lijm voor gebruikt:

  • Het lijmen van scheurtjes (auto boot caravan)
  • Het waterdicht vullen van gaten (waterleiding, pompen)
  • Het lijmen van badkameraccessoires
  • Lijmen van betonnen tuinbeelden
  • Alle lijmklussen in en om het huis.

Bewaren van epoxylijm van Mesa.

Dit product moet worden bewaard bij een kamertemperatuur tussen de 10 ºC en 30 ºC. bewaard worden, het liefst donker in een kast of gereedschapskoffer.
Mixtuit verwijderen en dop terugplaatsen, voor een volgend gebruik gebruikt u een nieuwe mixtuit of u mengt wat lijm op een schoteltje, plankje.

Waarom bij Mesaproducts epoxylijm kopen?

  • Alle epoxylijm is uit voorraad leverbaar en dus snel in huis.
  • De hoogste kwaliteit epoxylijmen die online leverbaar zijn.

Mesaproducts verkoopt al jaren diverse industriële lijmen online en via bol.com.
Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd bereiken via whats app of per E-Mail u krijgt 7 dagen per week snel antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Nu verkrijgbaar: 10.3 inch Kobo Elipsa

Het wachten is voorbij: vanaf vandaag is de Kobo Elipsa met 10.3 inch scherm verkrijgbaar. De e-reader wordt geleverd met stylus en sleepcover. De Kobo Elipsa heeft een pixeldichtheid van…
Lees blog